Bejelentkezés
facebook

spoj

Bejelentkezési név-E-mail

Jelszó Elfelejtett jelszó

Még nincs felhasználói fiókja?
Regisztráljon

Látni fogja a rendelése állapotát.

Összegyűjtött pontjai után kedvezményeket kap a következő vásárláshoz.

Elsőként értesül akcióinkról és nyereményjátékainkról

További kedvezmények

phone 00421 948 059 393 ( H - P 8:00 - 16:00 )
nakupný košík 0 Kosár Tételek: 0 | 0 HUF
Az Ön kosara jelenleg üres.

Az adatvédelemről szóló információk a vállalat marketing célú felhasználásához személyes adatok feldolgozásáról szóló hozzájárulás tekintetében

Tisztelt Ügyfelünk!

Az alábbi információs nyilatkozatban részletes tájékoztatást szeretnénk Önnek nyújtani személyes adatai marketing célokra való felhasználásáról. Először is szeretnénk kifejteni, miért kértük hozzájárulását a személyes adatai marketing célokra való felhasználásához.

Az említett feldolgozás célja, hogy a legújabb információkat tudjuk Önnek nyújtani az aktuális új termékekről, szolgáltatásokról és kereskedelmi partnereinkről. További célja a meghatározott időre szóló ajánlatok és praktikus információk továbbítása írott vagy elektronikus formában. Igyekszünk a szegmentáció és profilalkotás alapján személyre szabott ajánlatokat kialakítani és csak a releváns termék- és szolgáltatásajánlatokat bemutatni, hogy ne árassza el Önt azon árucikkek kínálata, amelyekkel már rendelkezik vagy nem felel meg az Ön szükségleteinek.

Tekintettel arra, hogy 2018. május 25-én hatályba lépett az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről, szükséges, hogy új hozzájárulást kapjunk Öntől, amely megfelel az új előírásoknak.

Kérjük, olvassa el az alábbi személyes adatok feldolgozásáról szóló információkat, amelyeket kérdések formájában készítettünk el Önnek, hogy a nyilatkozat minél átláthatóbb és praktikusabb legyen az egyes információk megszerzése érdekében. Bármely, a hozzájárulásról felmerülő kérdés vagy megjegyzés esetén hívja az alábbi ügyfélszolgálatot: 02 38 111 333, vagy írjon az info@najzlato.sk e-mail címre.

TARTALOM

 1. Ki kezeli a személyes adatait?
 2. Milyen személyes adatokat kezelünk?
 3. Milyen forrásból származnak a személyes adatok?
 4. Milyen célokra adta meg a hozzájárulását?
 5. Miért kerül sor a profilalkotásra és az automatizált döntéshozatalra?
 6. Mennyi ideig fogjuk felhasználni az Ön személyes adatait?
 7. Kik a kereskedelmi partnereink?
 8. Kinek van hozzáférése az Ön személyes adataihoz?
 9. Milyen jogai vannak a személyes adatok kezelésénél?
 10. Hogyan vonható vissza a személyes adatok feldolgozásáról szóló hozzájárulás?

 

Ki kezeli a személyes adatait?

A személyes adatok kezelője az a vállalat, amely meghatározza a személyes adatok feldolgozásának célját és eszközeit. Az Ön személyes adatainak marketing célú felhasználásának kezelője az alábbi vállalat:  Gold & Credit s. r. o., Kamerhofská 8, 969 00 Banská Štiavnica 

Milyen személyes adatokat kezelünk?

Marketing célokra olyan személyes adatokat dolgozunk fel, amelyek hozzásegítenek, hogy személyre szabott kínálatokat készíthessünk az Ön számára.

 • Azonosító adatok (név, lakóhely)
 • Elérhetőségi adatok (telefonszám, e-mail cím, kézbesítési cím)
 • A velünk lezajló telefonbeszélgetések vagy más felületen történő kommunikációból (pl. e-mail, chat, SMS) származó információk.

 

Milyen forrásból származnak a személyes adatok?

 Az előző pontban felsorolt személyes adatokat közvetlenül Öntől szerezzük. Ezeket a személyes adatokat a megrendelésnél vagy más dokumentumokon (pl. igénylőlap) tüntette fel.

A személyes adatok származhatnak más nyilvánosan hozzáférhető forrásokból, jegyzékekből és nyilvántartásokból, mint pl. a cégjegyzék. Szintén származhatnak harmadik személyektől is, akik jogosultak a személyes adataik kezeléséhez. 

Milyen célokra adta meg a hozzájárulását?

A hozzájárulását marketing célú felhasználásra adta, amely a következő tevékenységeket foglalja magába:

 • Termék- és szolgáltatásajánlat. A hozzájárulása alapján az ajánlatokat elektronikus formában szolgáltathatjuk Önnek, főként e-mail vagy telefonkészülékre küldött üzenet formájában, web-ügyfélszolgálat útján, írásos formában vagy telefonbeszélgetés útján,
 • Piackutatás és a vásárlói elégedettség vizsgálata a használt termékekről és szolgáltatásokról.

A marketing célú felhasználásra adott hozzájárulás önkéntes.

Mennyi ideig fogjuk felhasználni az Ön személyes adatait?

 

A hozzájárulását a szerződéses jogviszony időtartamára kaptuk meg Öntől és a szerződéses jogviszony megszűnését követő 5 évre, vagy addig a pillanatig, amíg a hozzájárulását vissza nem vonja.

Ha jelen pillanatban nem és továbbra sem lesz a vállalat ügyfele, a hozzájárulás érvényessége 5 évre szól, vagy addig a pillanatig, amíg a hozzájárulását vissza nem vonja.

Személyes adatai törlésre kerülnek a vonatkozó időpont lejárta után abban a terjedelemben, amelyre az adott jogszabály szerint az Ön hozzájárulása szükséges. 

Kinek van hozzáférése az Ön személyes adataihoz?

 Az Ön személyes adatai marketing célú felhasználásra hozzáférhetőek más szerveknek is, akik feldolgozzák a személyes adatokat. Ők az ún. közvetítők, akiknek az a feladatuk, hogy a vállalatunknak szolgáltatásokat nyújtsanak. Lehetnek például külsős vállalatok, amelyek a rendszereink működését vagy más szolgáltatásokat biztosítanak, amelyek a vállalat megfelelő működését és a személyes adatok marketing célú felhasználását segítik. Az említett közvetítőkkel  személyes adatok felhasználásáról szóló szerződést kötöttünk, amely alapján kötelesek szigorúan betartani a személyes adatok védelméről szóló szabályokat.

Milyen jogai vannak a személyes adatok kezelésénél?

 Az Ön személyes adatainak megfelelő feldolgozása és védelme a Szlovákiában működő vállalatok számára fontos és magától értetődő. A személyes adatok feldolgozása során az alábbi jogok gyakorolhatók:

Információ az Ön személyes adatainak feldolgozásáról

 Az információk főleg az adatkezelő, annak képviselőjének vagy esetleges felelős személynek az azonosítását és elérhetőségét tartalmazza, valamint a feldolgozás célját, az érintett személyes adatok kategóriáit, a személyes adatok adatfeldolgozóit vagy azoknak csoportjait, a személyes adatok harmadik országokba való továbbításáról szóló információkat, a személyes adatok megőrzésének idejét, a felhatalmazott adatkezelőket, az Ön jogainak listáját, a Nemzeti Adatvédelmi Hatósághoz fordulás lehetőségét, a feldolgozott személyes adatok forrását, az automatizált döntéshozatalról és profilalkotásról szóló információkat.

Személyes adatai hozzáféréséhez való jog

 Jogosult annak a megerősítésére, hogy személyes adatai feldolgozásra kerültek-e vagy sem. Amennyiben igen, hozzáférése van a feldolgozásról szóló információkhoz, az érintett személyes adatok kategóriáiról, az adatfeldolgozókról vagy azoknak csoportjairól, a személyes adatok megőrzésének idejéről, valamint jogosult a jogairól szóló információkhoz, a Nemzeti Adatvédelmi Hatósághoz fordulás lehetőségéhez, a személyes adatok forrásáról szóló információkhoz, az automatizált döntéshozatalról és profilalkotásról szóló információkhoz, a személyes adatok harmadik országokba való továbbítása esetén az erről szóló garanciavállaláshoz és információkhoz. Jogosult a feldolgozott személyes adatai másolatához.

 

Helyesbítésre való jog

Nem aktuális vagy pontatlan személyes adatai kerültek feldolgozásra? Megváltoztatta például a lakóhelyét? Kérjük, informáljon bennünket az esetleges változásokról és helyesbítjük személyes adatait.  

Törléshez való jog

Néhány törvényben szabályozott esetben kötelességünk az Ön utasítására törölni személyes adatait. Azonban minden ilyen jellegű kérvény egyénileg kerül kiértékelésre, hiszen a Najzlato.sk webáruház üzemeltetőjének, a  GOLD&CREDIT, s.r.o. vállalatnak kötelessége vagy érdekében áll az Ön személyes adatait kezelni.

Adatkezelés korlátozásához való jog

Amennyiben azt kívánja, hogy személyes adatait kimondottam a legszükségesebb törvényes célokra használjuk fel, vagy  személyes adatai teljes elzárását kéri.

Adathordozhatósághoz való jog

 Amennyiben személyes adatai más vállalatnak való továbbítását kívánja, átadjuk személyes adatait a megfelelő formátumban az Ön által meghatározott szervnek, amennyiben ebben nem gátol bennünket semmiféle jogi vagy más jelentős akadály.  

Jog az adatkezelés kifogásolására és automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben

 Amennyiben megállapítja vagy úgy véli, hogy a személyes adatainak feldolgozása sérti a magán- és családi életének védelméhez való jogát vagy a jogszabályokkal ellentétes, lépjen velünk kapcsolatba és kérje magyarázatunkat vagy a nem kívánt állapot eltávolítását. Szintén közvetlen kifogásolhatja az automatizált döntéshozatalt és profilalkotást.

Panasz benyújtásához való jog

Személyes adatainak feldolgozásáról szóló kezdeményezésével vagy panaszával bármikor a felügyelő hatósághoz fordulhat, amely a Szlovák Köztársaság Nemzeti Adatvédelmi Hatósága Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27 székhellyel.

Kde môžete práva uplatniť a sú tieto práva spoplatnené?

Hogyan lehet az egyes jogokat érvényesíteni, illetve az érvényesítésük díjköteles?

 Az egyes jogait vállalatunknál a következőképp érvényesítheti: telefonon a 02 38 111 333 vonalon, e-mail küldésével az info@najzlato.sk e-mail címre, vagy írásbeli kérelemmel a vállalat székhelyére címezve: Kamerhofská 8, 969 00 Banská Štiavnica, Slovenská republika, esetlegesen a vállalat levelezési címére címezve: Partizánska 55,  965 01 Žiar nad Hronom, Slovenská republika

Minden Ön által érvényesített jogról szóló információt és véleményezést ingyenesen szolgáltatunk.  

Milyen időn belül várható a válasz?

A meghozott intézkedésekről szóló nyilatkozatot és esetleges információkat haladéktalanul, de legfeljebb egy hónapon belül szolgáltatjuk Önnek. Szükség esetén, különösen a megkeresések bonyolultságának és számának figyelembe vételével, jogunkban áll ezt az időt még további két hónappal meghosszabbítani. Az ilyen esetleges meghosszabbításról és az indokainkról természetesen tájékoztatni fogjuk.

Hogyan vonható vissza a személyes adatok feldolgozásáról szóló hozzájárulás?

 A személyes adatainak feldolgozásához való hozzájárulás elve az önkéntességen alapul. Ez azt jelenti, hogy a hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Nem szeretne továbbra is termék- és szolgáltatásajánlatokat kapni a kereskedelmi partnereinkről? Nagyon sajnáljuk, de döntését teljes mértékben tiszteletben tartjuk.

Mit kell a hozzájárulás visszavonásának tartalmaznia?

 Ki nyújtja be a hozzájárulás visszavonását? Kérjük, tüntesse fel keresztnevét és vezetéknevét, ill. lakóhelyét az azonosítása érdekében.

Kinek nyújtja be a hozzájárulás visszavonását? A visszavonást címezheti a vállalat e-mail címére esetleg a székhelye címére vagy levelezési címére.

Amennyiben a hozzájárulás visszavonását

Milyen módon tudom elküldeni a hozzájárulás visszavonását?

Személyes adatai marketing célú felhasználásához való hozzájárulásának visszavonását elküldheti e-mail formájában az e-mail címünkre.

 

Postai úton írott nyilatkozat formájában a vállalat székhelyének címére vagy levelezési címére.

Fel